bit-care-digitale-snelweg-naar-bedrijfssucces

Wij maken van uw website dé digitale snelweg naar bedrijfssucces

Ontdek onze diensten Bekijk onze portfolio

Uw website ontwikkelen

Een website ontwikkelen is geen kinderspel: het grafisch ontwerp moet raak zijn, de code doordacht, de content to the point en het CMS intuïtief en gebruiksvriendelijk. Bovendien moet de website de beste en meest herkenbare vertegenwoordiger worden van uw visie, huisstijl, waarden, producten en diensten.

Veel om rekening mee te houden dus, waardoor u maar beter een expert ter zake inschakelt. Bit-Care staat garant voor een doorgedreven samenwerking en gaat resoluut voor persoonlijk, herkenbaar en logisch webdesign.

op-zoek-naar-balans

Op zoek naar balans

Om digitaal maatwerk te realiseren, is een goede verstandhouding met u als klant cruciaal. Daarom luisteren wij eerst naar uw wensen en verwachtingen, om vervolgens een voorstel uit te werken met de ideale balans tussen vorm, inhoud, gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en prijs.

Pas wanneer u zich daar 100 procent goed bij voelt, gaan we écht aan de slag. Want een website ontwikkelen die aan alle vereisten voldoet, lukt alleen in een sfeer van vertrouwen en verstandhouding.

Meer over Bit-Care
website-ontwikkelen-concrete-werkwijze

Website ontwikkelen: concrete werkwijze

Eenmaal vertrokken, creëren we een ontwerp dat we regelmatig aan u voorleggen, aan de hand van een planning die we nauwgezet opvolgen. Op die manier komen we uiteindelijk tot een website waar u zich 100 procent in herkent.

Maar, net zoals u ook geen schoenen koopt zonder die eerst te passen, gaat uw project uiteraard niet live vooraleer u het uitvoerig hebt getest en goed bevonden. Pas daarna kunnen we met een gerust gemoed uw website lanceren en de vruchten plukken van uw en onze visie.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze klanten aan het woord

  • Uitstekende service - super tevreden over het ontwerp van onze website en niet onbelangrijk: goede opvolging ook na de oplevering van de site!

    Nico De Frenne
  • We zijn trots op onze nieuwe website en zullen Bit-Care warm aanbevelen!

    Bert Verbauwhede

Uw business een online boost geven?

Contacteer ons

Méér dan opleveren

Maar een website ontwikkelen stopt voor Bit-Care niet bij de oplevering — wel integendeel. Want ook nadat uw project gelanceerd is, ondersteunen we u graag met advies, aanpassingen en andere support. Zodat u zeker bent van duurzaam succes. De 'care' in Bit-Care is dus allerminst toevallig gekozen.

Contact opnemen