Webdesign expert voor uw online project

Een webdesign expert maakt uw website net iets anders, aantrekkelijker en beter vindbaar dan andere. En dat is vandaag, met de moordende online concurrentie, echt geen overbodige luxe.

Bit-Care is al jarenlang specialist in websites ontwikkelen, met aandacht voor uw persoonlijke voorkeuren, concrete verwachtingen en uiteraard budgettaire mogelijkheden. Het resultaat zal zonder uitzondering een combinatie zijn van origineel design, slimme SEO en gebruiksvriendelijke CMS - een combinatie die bovendien helemaal rijmt met (de uitstraling van) uw bedrijf.

uw-website-ontwikkelen

Kwaliteit voor alles

De drijvende kracht achter en oprichter van webbureau Bit-Care is Benoit Cornette. Zijn opleiding is uw kwaliteitsgarantie: hij studeerde ICT aan het Gentse Odisee (het vroegere KAHO Sint-Lieven) , wat hem niet alleen de nodige technische bagage gaf, maar ook een niet te stillen honger naar meer en beter.

Elke dag volgt hij de nieuwste technieken en ontwikkelingen op in de wereld van webdesign en webdevelopment. Niet (alleen) voor zichzelf, maar vooral voor de klant. Want die verdient een oplossing die 100 procent maatwerk is. En dat kan alleen als zoveel mogelijk (moderne) digitale tools worden ingezet.

  • Uitstekende service - super tevreden over het ontwerp van onze website en niet onbelangrijk: goede opvolging ook na de oplevering van de site!

    Nico De Frenne
  • We zijn trots op onze nieuwe website en zullen Bit-Care warm aanbevelen!

    Bert Verbauwhede

Samenwerken met een webdesign expert?

Bent u op zoek naar een webontwikkelaar die van uw online project écht een succes kan maken? Een webdesign expert die van 'persoonlijke opvolging' geen loze belofte maakt, maar een concrete, dagelijkse ambitie? Neem dan contact op met Bit-Care, en maak vanaf het eerste moment kennis met onze 'pixellente' service.

Laten we samenwerken