Bit-Care web company: expert in online maatwerk

Een webbureau maakt uw website net iets anders, aantrekkelijker en beter vindbaar dan een andere. En dat is vandaag, met de moordende online concurrentie, geen overbodige luxe.

Bit-Care is al jarenlang specialist in websites ontwerpen en ontwikkelen. Dit doen we steeds met aandacht voor uw persoonlijke voorkeuren, concrete verwachtingen alsook budgettaire mogelijkheden. Het resultaat is zonder uitzondering een combinatie van origineel design, slimme SEO en gebruiksvriendelijke CMS – een combinatie die bovendien helemaal rijmt met de uitstraling van uw bedrijf.

uw-website-ontwikkelen

Websites ontwerpen als verkoopstool

De oprichter en drijvende kracht achter webbureau Bit-Care is Benoit Cornette. Zijn opleiding is uw kwaliteitsgarantie: hij studeerde ICT aan het Gentse Odisee, het vroegere KAHO Sint-Lieven. Hier verzamelde hij niet alleen de nodige technische bagage, maar kreeg hij ook een niet te stillen honger naar meer én beter.

Elke dag volgt hij de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de wereld van webdesign en webdevelopment op de voet. Niet alleen voor zichzelf, maar vooral voor u als klant. Want u verdient een klassevol webontwerp, 100% maatwerk met zoveel mogelijk digitale tools.

  • Bit-Care heeft onze droomsite werkelijkheid gemaakt! Het CMS systeem is zeer overzichtelijk en eenvoudig te bedienen, een echte aanrader. Ook na opleving staat Bit-care steeds voor ons klaar met de juiste knowhow.

    Filip Feys
  • We zijn trots op onze nieuwe website en zullen Bit-Care warm aanbevelen!

    Bert Verbauwhede
  • Uitstekende service - super tevreden over het ontwerp van onze website en niet onbelangrijk: goede opvolging ook na de oplevering van de site!

    Nico De Frenne

Samenwerken voor het ontwerp van uw website?

Bent u op zoek naar een webontwikkelaar die van uw online project een succes kan maken? Een web company waarvoor 'persoonlijke opvolging' geen loze belofte is, maar een concrete, dagelijkse ambitie? Neem dan contact op met Bit-Care, en maak vanaf het eerste moment kennis met onze 'pixellente' service.

Laten we samenwerken