Boost uw business met een professionele website

Webontwikkeling is voor Bit-Care zoveel meer dan een professionele website maken. Wij zien uw online project als een all-in, neverending project, dat tot in de puntjes moet blijven kloppen. Wij hebben daarom een veelheid aan diensten in huis die allemaal bijdragen tot het succes van uw online project. Zo kunt u zowel voor deel- als totaalopdrachten op ons rekenen.

Op maat geschreven CMS

Umbraco als CMS

Met het Umbraco CMS (Content management system) programmeren wij alles zodat u nadien gemakkelijk zelf uw website kunt beheren. Het systeem is flexibel en werkt intuïtief waardoor u eenvoudig nieuwsberichten, foto's, blogs of andere informatie online plaatst. Op die manier speelt u kort op de bal, hetgeen cruciaal is in onze digitale maatschappij.

SEO optimalisatie

SEO optimalisatie

SEO optimalisatie is een samenspel van heel wat factoren die uw vindbaarheid op het web helpen bepalen. Mits de nodige optimalisatie staan we garant voor een professionele website die aansluit bij uw doelstellingen, klanten kan overtuigen én die organisch zo optimaal mogelijk scoort in de zoekmachines. Keyword research, SEO copywriting en een sterke technische back-end vormen hierbij de basis.

Webshop

Webshop

Een webshop waaraan u in een handomdraai nieuwe producten toevoegt? Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijk systeem dat het managen van uw shop heerlijk eenvoudig houdt. Met onze koppeling tussen Shopify en Umbraco (CMS) combineren wij het beste uit twee werelden tot uw ideale webshop!

Marketing automation

Marketing automation

Uw klanten mailings sturen die ze echt interessant vinden? Wij denken met u mee over de ideale strategie voor een automatische flow van e-mails. Met de juiste segmentatie en interessante informatie spreekt u leads op een relevante manier aan, zonder te vervallen in standaardmails of typische nieuwsbrieven.

Webhosting en domeinnaam

Webhosting en domeinnaam

Bij het ontwikkelen van uw website, leggen wij voor u graag een domeinnaam vast. Daarnaast nemen we indien gewenst ook de zorgen omtrent webhosting voor onze rekening, maximaal rekening houdend met uw behoeften op dat vlak.

Sociale media

Sociale media

Wij ondersteunen u graag bij de integratie van sociale netwerken in uw website. Ze vormen namelijk een heuse meerwaarde – onder meer in termen van klantencommunicatie en marketing.

Professionele website ontwikkelen: digitaal maatwerk

Veel diensten dus, maar geen enkele daarvan wordt bij Bit-Care standaard uitgevoerd: wij werken altijd op maat van de klant en zijn verwachtingen. Uw project is uniek, dus moet onze aanpak dat ook zijn.

Contacteer ons