Boost uw business met een professionele website

Webontwikkeling is voor Bit-Care zoveel meer dan een professionele website maken. Wij zien uw online project als een all-in, neverending project, dat tot in de puntjes moet blijven kloppen. Wij hebben daarom een veelheid aan diensten in huis die allemaal bijdragen tot het succes van uw online project. Zo kunt u zowel voor deel- als totaalopdrachten op ons rekenen.

Op maat geschreven CMS

Op maat geschreven CMS

Via een CMS (Content management system) kunt u gemakkelijk en intuïtief zelf uw website beheren. Dit kan bijvoorbeeld door nieuwsberichten, foto's, blogs of andere informatie toe te voegen of aan te passen. Op die manier speelt u kort op de bal, hetgeen cruciaal is in onze digitale maatschappij.

copywriting

SEO copywriting

SEO copywriting is van kapitaal belang bij de ontwikkeling van uw website: een (potentiële) klant wordt nog altijd het meest overtuigd door goede content én het is de ideale tool om optimaal te scoren in zoekmachines. Bit-Care (her)schrijft uw teksten tot overtuigende copy die zowel bezoekers als zoekmachines strategisch verleidt.

Responsive webdesign

Responsive webdesign

Op welk device de website ook wordt bekeken (desktop, tablet, mobiel …), we zorgen ervoor dat de lay-out daar perfect op reageert. Zo blijven de stijl en gebruiksvriendelijkheid intact in eender welke omgeving.

SEO optimalisatie

SEO-optimalisatie

Een vlotte vindbaarheid op het web is uiterst belangrijk voor de rendabiliteit van uw website. Wij zorgen ervoor dat uw professionele website organisch optimaal scoort in de zoekmachines. Dit doen we door de content en technische ‘back-end’ zo goed mogelijk af te stemmen op uw doelstellingen.

Webhosting en domeinnaam

Webhosting en domeinnaam

Bij het ontwikkelen van uw website, leggen wij voor u graag een domeinnaam vast. Daarnaast nemen we indien gewenst ook de zorgen omtrent webhosting voor onze rekening, maximaal rekening houdend met uw behoeften op dat vlak.

Logo ontwerp

Logo ontwerp

Imago is enorm belangrijk voor uw onderneming. Bit-Care kan uw imago mee helpen vormgeven door een stijlvol logo te ontwerpen, eventueel in combinatie met een bijpassend visitekaartje en/of huisstijl. Want niet alleen digitaal, ook op papier staan wij heel sterk.

Sociale media

Sociale media

Wij ondersteunen u graag bij de integratie van sociale netwerken in uw website. Ze vormen namelijk een heuse meerwaarde – onder meer in termen van klantencommunicatie en marketing.

Professionele website ontwikkelen: digitaal maatwerk

Veel diensten dus, maar geen enkele daarvan wordt bij Bit-Care standaard uitgevoerd: wij werken altijd op maat van de klant en zijn verwachtingen. Uw project is uniek, dus moet onze aanpak dat ook zijn.

Contacteer ons