Webontwikkeling: een veelheid aan diensten

Webontwikkeling is voor Bit-Care zoveel meer dan een website maken. Wij zien uw online project als een all-in, nooit eindigende traject, dat tot in de puntjes moet blijven kloppen. Daarom hebben wij een veelheid aan diensten in huis, die allemaal bijdragen tot het succes van uw project. Zowel voor deel- als totaalopdrachten kunt u daarom rekenen op Bit-Care.

op-maat-geschreven-cms

Op maat geschreven CMS

Via het CMS kunt u gemakkelijk en intuïtief zelf uw website beheren, bijvoorbeeld door nieuwsberichten, foto's, blogs of andere informatie toe te voegen of aan te passen. Op die manier speelt u heel kort op de bal, wat in onze digitale maatschappij cruciaal is.

copywriting

Copywriting

Copywriting is van kapitaal belang: niet alleen omdat een (potentiële) klant nog altijd het meest overtuigd wordt met goede content, maar ook omdat het de ideale tool is om optimaal te scoren in de zoekmachines. Bit-Care (her)schrijft uw teksten tot overtuigende copy die bezoekers én zoekmachines verleidt.

responsive-webdesign

Responsive webdesign

Op welk device de website ook wordt bekeken (desktop, tablet, mobiel…), we zorgen ervoor dat uw website daar perfect op reageert en dat de stijl en gebruiksvriendelijkheid in gelijk welke omgeving intact blijven.

seo-optimalisatie

SEO-optimalisatie

We zorgen ervoor dat uw website optimaal (organisch) scoort op zoekmachines, door de content en technische 'achterkant' daar zo goed mogelijk op af te stellen. Een vlotte vindbaarheid op het web is uiteraard heel belangrijk voor de rendabiliteit van uw website.

webhosting-en-domeinnaam

Webhosting en domeinnaam

Wij leggen graag voor u een domeinnaam vast en nemen daarnaast de webhosting voor onze rekening, maximaal rekening houdend met uw behoeften op dat vlak.

logo-ontwerp

Logo ontwerp

Imago is enorm belangrijk voor uw onderneming. Bit-Care kan hiermee helpen door het ontwerpen van een stijlvol logo, eventueel in combinatie met een smaakvol visitekaartje. Want niet alleen digitaal, ook op papier staan wij heel sterk.

sociale-media

Sociale media

Wij ondersteunen u graag bij de integratie van sociale netwerken in uw website, omdat die een heuse meerwaarde vormen - onder meer in termen van klantencommunicatie en marketing.

Onze webontwikkeling: alleen digitaal maatwerk

Veel diensten dus, maar geen daarvan wordt bij Bit-Care standaard uitgevoerd: wij werken altijd op maat van de klant en zijn verwachtingen. Uw project is namelijk uniek, dus moet onze aanpak dat ook zijn.

Contact opnemen